Nieuw bij MVB: Krachtige Hangcha Heftrucks voor Ruw terrein met STAGE 5 Motor

Wij zijn blij om onze nieuwste aanwinst te introduceren: de gloednieuwe Hangcha heftrucks voor ruw terrein met STAGE 5 motor. Deze twee krachtige machines zijn ontworpen om te presteren in de zwaarste omstandigheden en zijn de perfecte aanvulling op ons groeiende assortiment hoogwaardige heftrucks.

Deze week zijn de eerste Hangcha heftrucks bij ons afgeleverd en hebben ze al met succes hun eerste prestaties geleverd! We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die deze heftrucks bieden aan onze klanten.

Belangrijkste Kenmerken van de Hangcha Heftrucks voor ruw terrein

We hebben voor u de belangrijkste vier kenmerken van de Hangcha Ruwterrein heftrucks op een rijtje gezet:

1. Krachtige STAGE 5 Motor

De Hangcha ruwterrein heftrucks zijn uitgerust met een geavanceerde STAGE 5 motor die niet alleen krachtig is, maar ook voldoet aan de nieuwste emissienormen. Dit betekent een efficiëntere en schonere werking, wat goed is voor zowel het milieu als de productiviteit.

2. Geschikt voor ruw terrein 

Deze heftrucks zijn speciaal ontworpen om te presteren op ruw terrein. Of het nu gaat om bouwplaatsen, magazijnen met ongelijke vloeren of andere uitdagende omgevingen, de Hangcha heftrucks leveren betrouwbare prestaties.

3. Ultiem comfort 

Beide Hangcha heftrucks zijn leverbaar met sideshift en/of vorkenversteller om het verplaatsen van goederen nog makkelijker te maken.

4. Veiligheid voorop 

Veiligheid staat bij Machine Verhuur Barneveld altijd voorop. De Hangcha heftrucks zijn voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen om de gebruiker en de omgeving goed te beschermen. Zo zijn beide heftrucks voorzien van een veiligheidsgordel en lastbeschermrek.

Over het merk Hangcha:

Hangcha is een toonaangevende fabrikant van heftrucks en magazijnapparatuur met een sterke reputatie voor innovatie en kwaliteit. Hun ruwterrein heftrucks worden wereldwijd erkend voor hun prestaties en duurzaamheid. Bij Machine Verhuur Barneveld streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden, en de toevoeging van de Hangcha ruwterrein heftrucks aan ons assortiment past perfect in dat streven.

Meer informatie?

Bekijk de machine hier of neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze nieuwe Hangcha heftrucks en hoe ze uw bedrijf bij ruwe terreinomstandigheden kunnen helpen!

Comments are closed.