Vanaf september bij MVB: De Hyrax Hoogwerker 50.16

We kunnen met gepaste trots mededelen dat we vanaf september ons assortiment uitbreiden met de gloed nieuwe Hyrax hoogwerker 50.16. De machine met ongeëvenaarde prestaties op iedere bouw is uitgerust met de nieuwste technologie waardoor hij ook nog eens makkelijk te onderhouden valt.

Belangrijkste Kenmerken van de Hyrax hoogwerker 50.16

We hebben voor u de belangrijkste drie kenmerken van de Hyrax hoogwerker 50.16 op een rijtje gezet:

1. 16 meter werkhoogte

Met het maximum bereik van 16 meter is er bijna niets waar de Hyrax hoogwerker 50.16 niet bij kan. Naast het feit dat zijn bereik zo groot is, heeft het ook een erg soepel werkend liftsysteem. Hij brengt je eenvoudig naar 16 meter hoogte zonder dat jij zelf ook maar aan de hoogte denkt.


2. 10,5 meter reikwijdte

Met behulp van een 180 graden JIB-draaibereik kan de Hyrax hoogwerker 50.16 een reikwijdte halen van maar liefst 10,5 meter. Hiermee is deze hoogwerker ideaal voor de meest uitdagende situaties. Aan wat voor pand je ook moet werken, de Hyrax hoogwerker 50.16 helpt je ermee.

3. 15 graden bi-leveling

Een hoogwerker nodig op scheef terrein? Geen probleem voor de Hyrax hoogwerker 50.16. Deze hoogwerker heeft de functie om op een scheef terrein alsnog waterpas te staan. In deze positie heeft de Hyrax hoogwerker 50.16 nog steeds een rotatie bereik van 360 graden!

Over het merk Hyrax:

Grensverleggende machines waarbij de gebruiker centraal staat. De ambitie om simpelweg de béste hoogwerker te maken, veranderde zij in een plan. In 2017 begonnen ze de eerste ideeën uit te werken. Hun ideaal: Een machine die het mééste kan, en die tegelijk het meest compact is. Dat is waar volgens hun de waarde voor de klant in zit.

Bij Machine Verhuur Barneveld streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden, en de toevoeging van de Hyrax hoogwerker 50.16 aan ons assortiment past perfect in dat streven.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de nieuwe Hyrax hoogwerker 50.16 en laat ons je verbazen.

Comments are closed.