hoogwerker huren?

Gaat u binnenkort werkzaamheden op hoogte uitvoeren en wilt u een geschikte hoogwerker huren? Dan moet u bij Machine Verhuur Barneveld zijn. Wij helpen u aan de juiste machine voor een gunstige prijs. Mocht u tijdelijk een hoogwerker nodig hebben, zorgen wij ervoor dat u zonder problemen aan uw werkzaamheden kunt beginnen. Neem contact met ons op als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen.

Hoogwerker verhuur: efficiënt werken op hoogte

Als u als bedrijf efficiënt wilt werken op hoogte, kunt u bij ons een hoogwerker huren. Wij beschikken over een machinepark met een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers. Of u nu op zoek bent naar een hoogwerker met een hoog hefvermogen of een hoogwerker nodig heeft die geschikt is voor een specifieke werkhoogte, bij ons bent u aan het juiste adres.

De verschillende hoogwerkers in ons machinepark

Gaat u bij ons een hoogwerker huren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. In ons machinepark vindt u voor iedere toepassing wel de juiste hoogwerker. Het kan zijn dat u al precies weet wat u nodig heeft. Desondanks nemen we een aantal opties hieronder met u door, zodat de hoogwerker vindt die het meest geschikt is voor uw volgende taak. 

Masthoogwerkers

Masthoogwerker

Om te beginnen verhuren we masthoogwerkers. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk masthoogwerkers met banden en masthoogwerkers met rupsbanden. Onze masthoogwerkers zijn dankzij hun compacte formaat en verticale lift zeer geschikt voor binnenwerk, met name plekken waar de ruimte beperkt is.

Autohoogwerkers

autohoogwerker

Als u een hoogwerker wilt huren die u gemakkelijk van de ene naar de andere locatie wilt kunnen verplaatsen, hebben wij voor u verschillende autohoogwerkers. Het woord zegt het al: het hefsysteem van deze hoogwerker bevindt zich op een auto of vrachtwagen. Dit maakt ze ideaal voor werkzaamheden zoals boomverzorging of gevelreiniging, waarbij verplaatsbaarheid geen overbodige luxe is.

Schaarhoogwerkers

schaarhoogwerker

Onze schaarhoogwerkers worden vooral toegepast bij werkzaamheden met zware apparatuur en meerdere personen. Een schaarhoogwerker biedt dan voldoende stabiliteit om veilig en efficiënt te kunnen werken op hoogte. We leveren zowel schaarhoogwerkers met een dieselaandrijving als schaarhoogwerkers met een elektrische aandrijving.

Spinhoogwerkers

spinhoogwerker

Ook voor spinhoogwerkers kunt u bij ons terecht. Deze hoogwerker kunt u het beste huren als uw werkzaamheden plaatsvinden op een onregelmatige ondergrond. Doordat dit type hoogwerker is voorzien van stempelpoten, heeft u ondanks de onregelmatige ondergrond alsnog de juiste stabiliteit. Onze spinhoogwerkers zorgen daarnaast voor voldoende flexibiliteit dankzij de draaibare mast.

Knikarmhoogwerkers 

knikarmhoogwerker

Krijgt u tijdens uw werkzaamheden te maken met een moeilijk bereikbare plaats? Dan adviseren we u om een van onze knikarmhoogwerkers te huren. Dankzij de knikarm kunt u nauwkeurig manoeuvreren en het platform zo positioneren dat u uw werkzaamheden op de juiste manier kunt uitvoeren. We verhuren knikarmhoogwerkers met een dieselaandrijving, maar u kunt bij ons ook terecht voor hybride of elektrische knikarmhoogwerkers.

Een hoogwerker huren: veilig werken op hoogte

Naast dat u de keuze heeft uit de hierboven besproken typen hoogwerkers, kunt u per type ook weer kiezen uit verschillende modellen. Elk model kent zijn eigen hefvermogen en werkhoogte. Mocht u zeker willen weten dat u de juiste hoogwerker gaat huren en uw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren, voorzien wij u graag van advies. Over veilig werken gesproken; het is goed om te weten dat u bij ons erkende cursussen en trainingen kunt volgen voor het veilig werken op hoogte. Ook bieden we u graag een stappenplan aan met nuttige tips.

Verantwoord werken op hoogte

Wanneer u bij ons een hoogwerker gaat huren, vinden we het belangrijk dat u uw werkzaamheden op een verantwoorde manier kunt uitvoeren. Dat is waarom we de gebruikers van onze hoogwerkers adviseren om zich te laten certificeren. Zo voorkomen we ongelukken. Daarnaast proberen we de gezondheid van uw werknemers te beschermen. Dat doen we door een bijdrage te leveren aan een schone lucht. Zoals we al eerder hebben benoemd, leveren we hoogwerkers met verschillende aandrijvingen. Onze hoogwerkers met een dieselaandrijving zijn voorzien van een roetfilter zodat de gezondheid van de gebruikers beschermd blijft.

Kies de juiste machine

Een hoogwerker huren betekent dat u op hoogte gaat werken. Als u zeker wilt weten dat dit op de juiste manier gebeurt, vraag ons dan vooral om advies. Wij beschikken over de juiste ervaring en expertise als het aankomt op werken op hoogte. Daarom kunnen we u precies vertellen welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Dan hebben we het zowel over de efficiëntie als de veiligheid van uw werkzaamheden. De factoren waarmee we rekening houden zijn: de vereiste werkhoogte, het benodigde hefvermogen, de terreinomstandigheden en de toegestane bodemdruk. Wanneer wij u adviseren, blijft het niet bij alleen een telefonisch gesprek. We kunnen namelijk ook op locatie bekijken wat voor u de juiste keuze is.

Hoogwerker huren kosten

Bent u van plan om een hoogwerker te huren en bent u benieuwd naar de prijs? Wat het kost om bij ons een hoogwerker te huren, hangt uiteraard af van welk type hoogwerker u kiest. Als dat eenmaal is bepaald – eventueel na een beoordeling op locatie – moeten we weten hoelang u de hoogwerker nodig heeft. We hanteren namelijk een dagprijs en een weekprijs. Mocht u de hoogwerker langer dan een paar dagen nodig hebben, komt u met de weekprijs voordeliger uit. Verder rekenen we nog transportkosten. De hoogte daarvan is afhankelijk van de werklocatie. Voor locaties tot een straal van 50 kilometer rekenen we vaste transportkosten per rit. Daarbuiten rekenen we een prijs per kilometer. 

Vraag een offerte aan

Wilt u een hoogwerker huren? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Bij Machine Verhuur Barneveld verhuren we hoogwaardige hoogwerkers en andere machines. U kunt bijvoorbeeld ook een heftruck huren. Als u behoefte heeft aan duidelijkheid over de kosten, vragen we u om een offerte aan te vragen. Dan laten we u aan de hand van het type hoogwerker dat u nodig heeft, de duur van uw werkzaamheden en de afstand van uw werklocatie precies weten wat de kosten zijn. Overigens kunt u ervan uitgaan dat we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteren. Neem vandaag nog contact met ons op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Comments are closed.