Heftruck huren

Wilt u graag een heftruck huren? Bij Machine Verhuur Barneveld kunnen we dat voor u regelen. In ons machinepark hebben we voor iedere toepassing de juiste heftruck. Daarnaast bieden we overigens diverse andere machines aan. U kunt bij ons onder meer een schaarhoogwerker huren. Heeft u een specifieke heftruck op het oog en wilt u een offerte aanvragen of kunt u wat advies gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op.

De heftrucks in ons machinepark

Mocht u bij ons een heftruck willen huren, dan zijn er verschillende opties. We verhuren drie soorten heftrucks. Deze verschillen met name in aandrijving. U kunt namelijk kiezen uit elektrische heftrucks, heftrucks met een dieselaandrijving en heftrucks met een lpg-motor. Binnen deze drie categorieën heeft u ook nog de keuze uit verschillende modellen. Omdat de verschillende modellen elk hun eigen werkhoogte en hefvermogen hebben, snappen we dat u misschien twijfelt over welke heftruck het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Daarom staan onze specialisten klaar om u daarover te adviseren, zodat u uw werk op de juiste manier kunt uitvoeren.

Elektrisch

elektrische heftruk

Om te beginnen kunt u bij ons een elektrische heftruck huren. De elektrische heftrucks die we verhuren beschikken over voldoende draagvermogen om uw werkzaamheden zonder problemen te kunnen uitvoeren. Daarnaast is het zo dat wanneer de accu volledig is opgeladen, de shift niet hoeft te worden onderbroken omdat de accu leeg is. Dat elektrische heftrucks per definitie minder krachtig zijn dan heftrucks met een dieselaandrijving is tegenwoordig zeker niet meer het geval. 

Diesel

diesel heftruk

Als u een heftruck wilt huren met een dieselaandrijving, behoort dat ook tot de mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende modellen met een krachtig hefvermogen. Het is goed om te weten dat onze heftrucks met een dieselaandrijving voorzien zijn van een roetfilter. Daarmee voldoen we aan de richtlijnen en zorgen we ervoor dat de gebruikers hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een schone lucht.

LPG

Heftruk met LPG motor

Ten slotte kunt u bij ons ook een heftruck huren met een lpg-motor. Dit type heftruck is een goed alternatief voor een heftruck met een dieselaandrijving. Zoekt u een heftruck met een groot hefvermogen, maar wilt u niet dat de verbrandingsmotor roetdeeltjes uitstoot? We begrijpen dat u wellicht waarde hecht aan een zo schoon mogelijke lucht. Wat dat betreft, is een heftruck met een lpg-motor een uitstekende keuze. Dat er geen roetdeeltjes worden uitgestoten, maakt dit type heftruck beter geschikt voor werkzaamheden in bedrijfshallen.

De juiste heftruck voor uw werkzaamheden

Het kan zijn dat u precies weet aan welke eisen uw heftruck moet voldoen om uw werkzaamheden veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren. Mocht u echter advies nodig hebben, staan onze specialisten zeker voor u klaar. Aan de hand van factoren zoals de vereiste werkhoogte en het benodigde hefvermogen kijken we dan welke heftruck voor u het meest geschikt is. Ook met de terreinomstandigheden houden we rekening. Stel dat u uw werkzaamheden moet uitvoeren op een onverhard terrein. U kunt bij ons dan een ruwterrein heftruck huren. Eventueel kunnen we langskomen bij de desbetreffende locatie, om er zeker van te zijn dat u de juiste heftruck krijgt.

Verantwoord werken

Wanneer u bij ons een heftruck gaat huren, vinden we het belangrijk dat de gebruikers veilig aan de slag kunnen gaan. Daarom zullen we benadrukken dat alle gebruikers zich op de juiste manier dienen te certificeren. Mochten de gebruikers geen erkende cursus hebben gevolgd, kunnen zij dat bij ons alsnog doen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u uw werkzaamheden op een verantwoorde manier kunt uitvoeren.

Een heftruck huren: wat zijn de kosten?

Of u nu een kleine heftruck wilt huren die geschikt is voor werkzaamheden in een bedrijfshal of een heftruck die u kunt gebruiken op een ruw, onverhard terrein, wij denken graag met u mee. Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Daarin ziet u precies wat de kosten zijn. De kosten zijn onder meer afhankelijk van hoelang u de heftruck wilt huren. We hanteren in elk geval een vaste prijs per dag. Ook hanteren we een weekprijs, mocht u een heftruck willen huren voor de lange termijn.

Neem contact op

Bent u van plan om een heftruck te huren? Dan bent u bij Machine Verhuur Barneveld aan het juiste adres. Met onze service en ons ruime assortiment vindt u altijd wel de juiste heftruck. Neem vooral contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Maak gebruik van onze service als u veilig en efficiënt wilt werken met een heftruck.

Comments are closed.