Minishovel huren

minishovel

Met een betrouwbare machine kunt u uw werk op de juiste manier uitvoeren. Daarom verhuren we bij Machine Verhuur Barneveld diverse machines van hoge kwaliteit. Of u nu aan de slag gaat met graafwerkzaamheden of gevelreiniging, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft. Wilt u een minishovel huren? Dan zit u hier goed. Neem direct contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden. Maak vooral gebruik van onze expertise, we staan voor u klaar.

De juiste machine voor uw werkzaamheden

Als u bij ons een minishovel gaat huren, kunt u ervan uitgaan dat u een machine krijgt die uitstekend geschikt is voor de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. In ons machinepark vindt u diverse machines, van heftrucks tot hoogwerkers. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons altijd wel de juiste machine. Wellicht heeft u al helder voor ogen wat het hefvermogen van de minishovel moet zijn en welke transportafmetingen deze moet hebben. In dat geval maken we spoedig een offerte voor u op en kunt u een huuropdracht plaatsen. Zo niet, doe dan vooral een beroep op onze expertise. Onze specialisten kunnen u precies vertellen welke machine u nodig heeft.

De minishovels in ons machinepark

U kunt bij ons een hoogwaardige minishovel huren. Daarbij zijn er verschillende opties. We verhuren minishovels van verschillende, gerenommeerde merken. Elk model heeft een ander hefvermogen en andere transportafmetingen. Ze worden aangedreven door diesel. Om ervoor te zorgen dat dit geen negatieve invloed heeft op de gezondheid van de gebruiker, zijn al onze door diesel aangedreven machines voorzien van een roetfilter. Dit doen we niet alleen om aan de Nederlandse en Europese richtlijnen te voldoen, maar ook omwille van onze eigen eisen op het gebied van veiligheid.

Een goed onderhouden minishovel

Mocht u een betrouwbare minishovel willen huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzekeren u dat de machine in topconditie verkeert. Dat kunnen we u garanderen omdat we beschikken over een eigen onderhoudsdienst. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat al onze machines in een optimale staat blijven. Daardoor komen storingen en andere problemen zelden voor. Mochten er desondanks problemen zijn, zal onze mobiele servicedienst u spoedig helpen.

Onze service

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is waarom we de gebruikers van onze machines altijd adviseren om te beschikken over de juiste certificering. Mocht u bij ons een minishovel willen huren, zonder dat de gebruikers een erkende cursus of training hebben gevolgd, is het goed om te weten dat deze bij ons kan worden gevolgd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bemande machine te huren. Bij Machine Verhuur Barneveld hebben we ervaren, gecertificeerde machinisten in dienst die u graag ondersteunen.

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan 

Als u van plan bent om een minishovel te huren, begrijpen we dat u benieuwd bent wat daarvan de kosten zijn. Wat de kosten betreft, hanteren we een vaste dag- en weekprijs per machine. Daarnaast zijn er kosten verbonden aan het transporteren van de machine. Wanneer de machine vervoerd moet worden binnen een straal van 50 kilometer, rekenen we vaste transportkosten. Buiten die straal betaalt u een prijs per kilometer. De hoogte van de transportkosten kan verschillen per type machine. We geven u graag duidelijkheid over de exacte kosten door een vrijblijvende offerte voor u op te maken. Vraag deze gerust aan.

Zo kunt u een huuropdracht plaatsen 

Een minishovel huren proberen we voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom voorzien we u van deskundig advies en sturen we u op korte termijn een offerte op maat. Als u eenmaal akkoord gaat met onze offerte, kunt u gemakkelijk online een huuropdracht plaatsen. Daarbij heeft een aanvraag via e-mail onze voorkeur. Vervolgens regelen wij dat uw minishovel op de juiste dag op locatie is. We kunnen overigens in de meeste gevallen een spoedlevering regelen. Mocht u op zeer korte termijn een minishovel nodig hebben, verzoeken we u om ons telefonisch te contacteren.

Contact opnemen

Heeft u voor uw werkzaamheden een betrouwbare machine nodig? Dan kunt u bij ons een minishovel huren. Machine Verhuur Barneveld staat voor uitstekende service en hoge kwaliteit. Wilt u daarvan profiteren? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten denken dan graag met u mee, zodat u uw werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Naast minishovels verhuren we ook diverse andere machines. Als u in plaats van een minishovel een heftruck, hoogwerker of minigraver wilt huren, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Kijk gerust rond in ons assortiment.

Comments are closed.