Machine Verhuur Barneveld

Machine Verhuur Barneveld is sinds 2001 actief op de verhuurmarkt. Wij verhuren o.a. hoogwerkers, shovels, kranen, stofbestrijding machines, verreikers en andere machines gerelateerd aan de bouw, natuuronderhoud.

Veilig en efficiënt

Machine Verhuur Barneveld is een specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en andere producten. Wij verlenen voor nieuwe en bestaande klanten diversen diensten voor veilig en efficiënt werken op hoogte.

Diverse soorten en maten

Het verhuur programma van Machine Verhuur Barneveld bestaat uit een uitgebreid en goed onderhouden machinepark. De klant kan bij ons altijd om advies inwinnen voor het kiezen van de juiste machine. U huurt daarom altijd een geschikte en betrouwbare machine. Voor goede service zit u bij ons op de juiste plaats.

Veilig en verantwoord werken

Voor het werken in afgesloten ruimtes beschikt Machine Verhuur Barneveld over een ruim assortiment van elektrische machines en diverse diesel aangedreven machines met roetfilter. Dit beschermt de gezondheid van werknemers en levert een belangrijke bijdrage aan een schonere lucht. Om veilig en efficiënt met een hoogwerker, verreiker, heftruck, shovel of kraan te werken, moet de machine op een juiste en verantwoorde wijze ingezet worden. Machine Verhuur Barneveld adviseert daarom alle gebruikers zich te certificeren door het volgen van erkende cursussen en trainingen, die eventueel bij Machine Verhuur Barneveld zijn te volgen. Daarnaast hebben wij een stappenplan opgesteld, met daarin 10 tips om veilig op hoogte te werken.

home_agro_video1home_agro_video2