Minigraver huren

minigraver

Wilt u een minigraver huren? Bij Machine Verhuur Barneveld beschikken we over een groot machinepark. Wij helpen u aan de juiste machine, of u nu een minigraver nodig heeft voor uw graafwerkzaamheden of voor een gevelreiniging een telescoop hoogwerker wilt huren. Als specialist kunnen we u daar uitstekend over adviseren. Wat uw keuze ook wordt, u krijgt altijd te maken met een goed onderhouden machine waarmee u efficiënt en veilig kunt werken. Neem vooral contact op, dan gaan wij voor u aan de slag.

Verschillende modellen

Wanneer u bij ons een minigraver wilt huren, heeft u de keuze uit verschillende modellen. De verschillende modellen hebben elk hun eigen transportafmetingen en ze beschikken allemaal over een dieselaandrijving. Daarmee heeft de heftruck voldoende kracht om uw werkzaamheden op de juiste manier te kunnen uitvoeren. Het is goed om te weten dat onze machines die met diesel worden aangedreven, voorzien zijn van een roetfilter. De heftruck voldoet dus aan de nodige richtlijnen, maar we vinden het vooral belangrijk dat de gebruikers veilig kunnen werken en dat hun gezondheid wordt beschermd.  

Een minigraver van het juiste formaat

Als u voor uw werkzaamheden een minigraver nodig heeft en benieuwd bent naar de mogelijkheden van verhuur, staan wij voor u klaar. U kunt daarbij rekenen op ons deskundige advies. Stel dat u bijvoorbeeld de kleinste minigraver wilt huren. Onze specialisten kunnen u dan precies vertellen welk van onze minigravers over de juiste transportafmetingen beschikt. Heeft u onze verschillende modellen bekeken en weet u meteen welke u nodig heeft? In dat geval kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen of direct een huuropdracht plaatsen. Mocht u nog niet helemaal zeker weten wat voor uw werkzaamheden het meest geschikt is, doe dan vooral een beroep op onze expertise.

Een minigraver huren voor een gunstige prijs

Bent u van plan om een minigraver te huren? Bij ons profiteert u van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wat de verhuur precies zal kosten, hangt af van een aantal factoren. Allereerst verschilt de prijs natuurlijk per machine. Daarnaast moeten we weten hoelang u de minigraver wilt huren, want we hanteren een dagprijs en een weekprijs. Ook brengt het transport bepaalde kosten met zich mee. We hanteren overigens lage transportprijzen. De exacte hoogte daarvan, hangt af van binnen welke straal uw werkzaamheden worden uitgevoerd. Binnen een straal van 50 kilometer rekenen we vaste prijzen. Daarbuiten geldt er een prijs per kilometer. Als u wilt weten waar u aan toe bent, maken we graag een offerte voor u op.

Een huuropdracht plaatsen

Wilt u bij ons een minigraver huren, heeft u een keuze kunnen maken en gaat u akkoord met onze vrijblijvende offerte? Dan kunt u eenvoudig een huuropdracht plaatsen. Dit kunt u het beste doen door ons te mailen. Wij zorgen er dan voor dat u de machine op het gewenste moment kunt gebruiken. Het kan echter zo zijn dat u op kortere termijn een minigraver nodig heeft. In de meeste gevallen kunnen wij u dan helpen met een spoedlevering. Daarvoor kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Nadat u uw werkzaamheden eenmaal heeft afgerond, kunt u zich weer bij ons afmelden, op dezelfde manier als u zich heeft aangemeld.

Uw werkzaamheden veilig en efficiënt uitvoeren

Een minigraver huren bij Machine Verhuur Barneveld betekent dat u uw werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Wat veiligheid betreft, adviseren we u om bij het gebruik van de machine over de benodigde certificaten te beschikken. Als dat niet het geval is, bieden wij u een cursus aan. Wat ook een optie is, is om te kiezen voor bemand verhuur. De minigraver wordt dan bediend door een van onze ervaren machinisten. Deze zijn altijd in bezit van de benodigde papieren.

Wij houden onze machines in topconditie

Wie bij ons een minigraver gaat huren, kan erop rekenen dat de machine in uitstekende conditie verkeert. Om de diverse machines in ons machinepark te onderhouden, hebben we ervaren monteurs in dienst. Los daarvan valt een technische storing nooit helemaal te voorkomen. Mocht u toch problemen hebben met de minigraver, kunnen wij met onze eigen servicedienst binnen een kort tijdsbestek ter plaatse zijn. 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Als u een minigraver wilt huren voor een eerlijke prijs, helpen we u graag. Bij Machine Verhuur Barneveld krijgt u een betrouwbare machine die perfect aansluit bij uw werkzaamheden. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u dan deskundig advies en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Comments are closed.